Vi ses vecka 26 2022

Boka boende

BOENDE på Daftö Resort - strömstad

Att bo på Daftö Resort är ett riktigt äventyr för hela familjen. Fullt med äventyr och aktiviteter som ingår för dig som bor på Daftö. Nöjesparken Daftöland har öppet varje dag mellan 11-18 under hela padelweek. 

Pirathotellets  finns familjerum med dubbelsäng och bäddsoffa samt en stor avgränsad uteplats med utemöbler. Våra stugor är förberedda och utrustade med allt ni kan tänkas behöva för ett härligt äventyr på Västkusten. I några av dem är även din hund välkommen in i. Du som tar med sig boendet i form av husbil, husvagn eller tält kan campa med utsikt över Bohusläns skärgård. Och för dig som vill campa på havet finns vår gästhamn med 10 båtplatser.

Välkommen till ett äventyren bland tång, salt och pirater på Daftö.

Pirathotellet Daftö

Pirathotellet

PIRATERNA TAR IN PÅ HOTELL

I Pirathotellet bor du mitt i äventyret på Daftö, precis så fint och bekvämt en pirat kan önska sig.

Stugor

HYR STUGA FÖR SMÅ OCH STORA SÄLLSKAP​

I vår stugby finns nio olika stugtyper. Från små, enkla och billiga men fina campingstugor till stora och exklusiva stugor där det inte har sparats på krutet gällande lyx och flärd. Oavsett vilken stuga du hyr bor du nära havet och har utsikt över västkustens skärgård nästan jämnt.

 

Stuga Daftö

Camping, tält, husvagn & husbil

Vi är en femstjärnig camping öppen hela året

Här kan du campa med husvagn, husbil eller tält. Alla tomter har el, kabel-TV och fritt Wifi. Hos oss är varmvatten i servicehusen inkluderat för 5 personer. Har du hund finns både hundduschar och plats där hunden kan bada. Läs mer om både de olika tomterna och områdena du kan välja bland. Välkommen till äventyret på vår camping på Västkusten!

Gästhamn

TA BÅTEN TILL ÄVENTYRET

Spenderar du dina sommardagar på havet. Ta båten till padelweek och äventyren på Daftö.  Kombinera padel med piratäventyr, restaurangbesök och fartfyllda åk på nöjesparken Daftöland

Här finns 10 båtplatser och du väljer själv om du vill hyra endast platser med el, tillgång till servicehus 6 och wifi eller om du vill köpa till ett resort-band och få tillgång till aktiviteter.

SCANDIC LAHOLMEN

Scandic Laholmen är ett traditionsrikt och modernt fullservicehotell med fokus på personlig service och tillmötesgående atmosfär. Vi har sedan 1984 levererat kvalitetsfyllda upplevelser inom hotell, konferens, restaurang och nöje. Hotellets läge på en halvö i hamnen är unikt med närhet till både havet och Strömstad centrum. Hotellet ingår i hotellkedjan Scandic Hotels och efterlever självklart kedjans krav för värdskap, miljöhänsyn, service och kvalitet. 

Boende på laholmen

Ett bra boende ska ge möjligheter till att varva ner och ladda batterierna. Bland våra 171 hotellrum hittar du ett brett utbud av olika rumstyper och många rum är är helt nyrenoverade.  Alla rum är utrustade med TV, telefon, vattenkokare och hårfön och de flesta har minibar. Gratis wi-fi ingår naturligtvis som standard.